Datorită volumului mare de comenzi vă anunțăm că am oprit temporar comenzile prin website. Vă rugăm să reveniți mai târziu.

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.

Trattoria Roma poate publica pe website produse/promotii practicate de catre aceasta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil.

Astfel, Trattoria Roma isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.


In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre Trattoria Roma, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.

Trattoria Roma raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.

In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

  • produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
  • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
  • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Pentru detalii despre ingredientele, alergenii și valorile nutriționale ale produselor din meniu vă rugăm accesați valorile nutriționale.

Comenzi & Rezervări

0765723733
0799772233

Luni - Duminică

1000 - 2100
livrări până la ora 2200

Adresă

Str. Drumul Taberei 26,
București, Sector 6