Datorită volumului mare de comenzi vă anunțăm că am oprit temporar comenzile prin website. Vă rugăm să reveniți mai târziu.

 1. INTRODUCERE

Prezenta sectiune defineste conditiile de utilizare a website-ului Trattoria Roma de catre vizitatori sau clienti. Prin utilizarea website-ului, consimtiti sa respectati termenii si conditiile prezentei sectiuni. Daca nu acceptati termenii si conditiile prezentei sectiuni, nu trebuie sa utilizati website-ul.

2. IDENTITATE

Website-ul Trattoria Roma este proprietatea societatii Trattoria Roma S.R.L., CUI RO 17794968, Str. Drumul Taberei, 26
61386 - Sector 6, Municipiul București, România (denumita in continuare „Trattoria Roma”).

3. PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al website-ului – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea Trattoria Roma si a partenerilor sai si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

4. UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSITE-ULUI

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul website-ului Trattoria Roma.

Nu utilizati website-ul Trattoria Roma in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa le accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de Trattoria Roma. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Navigarea pe website-ului nostru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acestea, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe website-ul Trattoria Roma, da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor lor legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata website-ul in scopuri comerciale sau contrare intereselor Trattoria Roma este interzisa.

5. RESPONSABILITATE

Trattoria Roma face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-ului.

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, Trattoria Roma va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

  • Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe website-ul Trattoria Roma si produsele care vor fi livrate.
  • Disponibilitatea website-ului Trattoria Roma sau operarea acestora fara erori sau intreruperi;
  • Compatibilitatea website-ului Trattoria Roma cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;

Utilizarea si navigarea website-ului Trattoria Roma se face pe raspunderea utilizatorilor.

Astfel, utilizand acest website, sunteti de acord ca Trattoria Roma nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-ului, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati website-ul.

6. UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE APARTINAND TRATTORIA ROMA

A. Comenzile

Trattoria Roma pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor platforme online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate in interfata website-ului.

Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.

Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasarea comenzii.

Trattoria Roma raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumparatorilor.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca angajatii Trattoria Roma sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.

Trattoria Roma poate anula comanda efectuata de catre utilizator/cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Trattoria Roma, in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre utilizator/cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

Pentru motive justificate Trattoria Roma isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor/cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau activitatii necorespunzatoare, actiunile acestora ar putea prejudicia Trattoria Roma.

B. Livrare si plata

Trattoria Roma asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori.

Plata comenzii se va face de catre clienti prin modalitatile puse la dispozitie de catre Trattoria Roma.

Trattoria Roma nu va putea fi tras la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.

C. Politica de retur si responsabilitate

https://trattoriaroma.ro/politica-de-retur

7. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Trattoria Roma isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul website-ului, al aplicatiei, prin email sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, Trattoria Roma rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

8. MODIFICARI

Trattoria Roma isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea acestui website sau al oricarui continut publicat pe acest website in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.

9. DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict intre Trattoria Roma si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

10. DISPOZITII FINALE

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.

Pentru detalii despre ingredientele, alergenii și valorile nutriționale ale produselor din meniu vă rugăm accesați valorile nutriționale.

Comenzi & Rezervări

0765723733
0799772233

Luni - Duminică

1000 - 2100
livrări până la ora 2200

Adresă

Str. Drumul Taberei 26,
București, Sector 6